Zijn Birkenstocks nou echt zo goed voor je voeten?

Je hebt het vast al wel eens meegemaakt. Een groot Birkenstocks fan komt aan jou vertellen waarom jij ook echt een paar nodig hebt. Ze zouden heerlijk lopen en ook nog eens heel goed zijn voor de gezondheid. Maar hoe zit dat nou precies?

Het beroemde ortopedisch voetbed

Birkenstock staat bekend om het ortopedisch voetbed wat je in alle modellen vindt. Birkenstock is al meer dan 230 jaar expert op het gebied van comfortabele gezondheidsschoenen. Het voetbed wordt gemaakt van kurk en vormt zich langzaamaan naar je voet. Je zult Birkenstocks dus altijd eerst moeten inlopen. Wanneer dat gebeurd is heb je waarschijnlijk nieuwe lievelingsschoenen. Het kurk in de zool is een fantastische schokdemper. Hierdoor zul je minder last hebben van je gewrichten. Naast kurk wordt voor Birkenstocks leer en suède gebruikt van hoge kwaliteit.
Het unieke voetbed van Birkenstocks geeft je continue een voetmassage. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en je zult minder snel last hebben van koude tenen. Daarnaast zorgt de vorm van het voetbed ook voor een betere loophouding. Je wordt namelijk gedwongen rechtop te lopen. Een goede lichaamshouding is op de lange termijn natuurlijk ook erg voordelig voor je rug en gewrichten. Ook zijn de materialen ademend en zorgen Birkenstocks ervoor dat jouw voeten altijd in optimale conditie verkeren.

Tijd voor een paar Birkenstocks

Er zitten dus eigenlijk alleen maar voordelen aan een eigen paar Birkenstocks. Ben jij nog niet in het bezit van zo’n felbegeerd paar? Dan wordt het aankomende zomer toch eens tijd Birkenstocks aan te schaffen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Er is altijd wel iets in de uitgebreide collectie te vinden wat je mooi vindt. Of je nu kiest voor Birkenstock klompen of het traditionele Gizeh model. We kunnen je garanderen dat jij er aankomende zomer comfortabel en gezond bijloopt.

Comments are closed.