Wat zijn de problemen veroorzaakt door blowen?

Bij blowen denken veel mensen aan lekker ontspannen. De associatie tussen blowen en gezelligheid is er ook. Het naast u neerleggen van de schadelijke consequenties is niet handig. Het kan problemen veroorzaken op het gebied van werk, gezin en vrienden.

De problemen worden groter wanneer iemand ze in het begin negeert. Problemen door blowen hebben een negatieve impact op de levenskwaliteit. U loopt dus ook risico wanneer u wiet en hasj rookt, wat in principe niet onder de harddrugs valt.

Het dagelijkse gebruik van cannabis is iets dat er bij een grote groep blowers insluipt. Houd u aan het advies van de coffeeshops en blow minimaal twee dagen per week niet. U bent op deze manier niet elke dag stoned.

Blowen zorgt ervoor dat u passief wordt. Op verschillende gebieden kunnen er door deze passieve houding problemen gaan ontstaan. U krijgt steeds minder niet-blowende vrienden te zien.

Wie weet wilt u nu wel stoppen met blowen. Als dat zo is zou u boek stoppen met blowen eens kunnen doornemen. Het is van groot belang dat u weet wat u moet doen. Het is immers niet altijd gemakkelijk om daadwerkelijk actie te ondernemen.

Mensen met een psychiatrische achtergrond kunnen beter helemaal niet blowen. De kans dat u er baat bij heeft, zoals soms wordt beweerd, is zeer gering. Kunt u er niet vanaf blijven, houd het gebruik dan zeer bescheiden. Want te vaak blowen, dat zal niemand echt goed doen.

Comments are closed.