Warme sloffen voor warme voeten in de winter

Warme chocolademelk, stoofpotjes en sloffen zijn van die dingen die de winter een fijn seizoen maken. We kunnen genieten van de kou, omdat we daarin warmte creëren. En sloffen zijn daarbij een van die dingen die voor een fijne warmte zorgen. Al kunnen losse sloffen soms onhandig zijn. Als je je benen wilt optrekken op de bank moeten ze steeds aan en uit en het is vaak moeilijk goede kwaliteit sloffen te vinden die langer dan één seizoen meegaan. Met de Falke sloffen heb je sloffen en sokken in één, voor lekkere warmen voeten deze winter.

Geen koude of zweetvoeten in de juiste slof

Je komt thuis van werk en doet graag je schoenen uit. Met de Falke sloffen heb je dan geen last meer van koude voeten, of zweetvoeten. De sloffen van Falke zijn namelijk slof en sok ineen. De basis van de slof is een goede kwaliteit sok, waaronder een verdikte zool zit. En omdat veel mensen een gladde vloer hebben thuis, zitten er antislip noppen aan de zool, zodat er geen ongelukken hoeven te gebeuren. De zachte merinoswol, waarvan de sok gemaakt is, zorgt ervoor dat je voeten lekker warm zijn, én het is een natuurlijke stof die ademt. Dit betekent dus geen zweetvoeten, zoals vaak met veel kunststof sloffen het geval is. De zool is van stevig polyester, zodat de sok lang mee kan gaan. Door de omslag zorgt de sok daarnaast ook voor extra stevigheid. En om van deze slof een echte winterslof te maken is van binnen badstof gebruikt.

Verkrijgbaar in…

De warme Falke sloffen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De zool blijft hierbij altijd grijs, de kleur van de sok kun je zelf kiezen. De sloffen zijn in drie verschillende versies: Falke Cosyshoe men, Falke Cosyshoe slof voor kinderen en Falke Cosyshoe sloffen woman. Warme sloffen voor de hele familie en eindelijk goede kwaliteit slof voor een kleine prijs.

Comments are closed.