Waar kun je een printer laten repareren?

Een printer is één van de belangrijkste toestellen in een bedrijf. Ga maar even na wat voor volume aan papier er geprint wordt op een doordeweekse dag en je begrijpt meteen hoe vervelend het is als dit technologisch wonder er de brui aan geeft. Is jouw printer kapot? Dan zit je vast met de handen in het haar. Het is een dure investering en een nieuwe kopen scheelt toch net iets meer dan een slok op de borrel. Beter gaan voor printer reparatie dus. Maar waar kun je een printer laten repareren?

Delicaat toestel

Het eerste dat je moet weten over printer reparatie is het feit dat een printer een ontzettend delicaat toestel is. Tracht dan ook ten allen tijde te vermijden zelf de handen uit de mouwen te steken of een klusjesman in te schakelen. De kans is groot dat het probleem zo erger gemaakt wordt en dat kan je echt missen. Bovendien spreekt het voor zich dat je zo snel mogelijk jouw bedrijfsprinter weer in werking wilt zien. Elke seconde dat het toestel niet te gebruiken valt is een seconde productiviteit op kantoor gemist. Ter conclusie: een printer reparatie is iets dat snel moet gebeuren en door een deskundige met de nodige ervaring.

DePrinterexpert

DePrinterexpert is het adres om jouw printer te laten herstellen. Aan een vast tarief, met meer dan 18 jaar ervaring en met een zeer snelle reactietijd is kiezen voor DePrinterexpert, kiezen voor zekerheid. Niet toevallig worden op jaarbasis meer dan 1900 printers onder handen genomen door de technische dienst van DePrinterexpert. Hoe gaat het in zijn werk? Je meldt een defect aan jouw printer en binnen de 2 uur neemt de technische dienst contact met je op. In sommige gevallen kan het defect telefonisch opgelost worden. Is dat niet het geval? Dan mag je binnen de 24 uur een expert ter plaatse verwachten. 

Comments are closed.