Uitgebreide keuze voor mannen bij Birkenstock

Mannen hebben een keuze uit een grote collectie verschillende Birkenstock heren producten. Vooral de teenslippers van Birkenstock met de typische vormgeving zijn onder mannen een ware rage. De teenslippers lopen zeer comfortabel en hebben een prachtig design waar je ook in openbare ruimtes mee gezien mag worden. Uiteraard zijn ook de teenslippers voorzien van het wereldberoemde Birkenstock voetbed. Hierdoor zijn deze slippers een verademing voor je voeten. Op warme dagen is het hier comfortabel mee lopen. Maar ook als je na een drukke dag werken thuis komt, verlangen je voeten weer naar deze slippers.

Birkenstock schoenen

Recent heeft Birkenstock ook schoenen uitgebracht. De collectie bestaat nog uit twee paar verschillende schoenen, maar zal de komende tijd ongetwijfeld uitgebreid worden. De schoenen hebben een prachtig sportief sneaker uiterlijk en zijn voorzien van een synthetische zool met daarop een comfortabele loopzool van kurk. De buitenzijde van de schoenen bestaat uit zacht suède leer en zijn half hoog tot de enkel. In de schoenen zelf zit een uitneembaar voetbed van kurk en latex. Het voetbed zorgt voor een uitermate comfortabele schoen waar je een hele dag gemakkelijk op kunt lopen en staan. Deze Birkenstock schoenen zijn dan ook uitermate geschikt om te dragen naar het werk. Daarbij zijn ze niet alleen comfortabel, maar ook zeer fraai om te zien.

Birkenstock heren sandalen en klompen

Niets is zo lekker om na een drukke dag werken je schoenen uit te doen. Helemaal comfortabel wordt het als je je voeten kunt verwennen door thuis je Birkenstock sandalen of klompen aan te trekken. De sandalen hebben twee banden over de wreef en zijn verstelbaar. Ook de klompen, met of zonder hiel zijn zeer comfortabel om thuis op te lopen en de verstelbare band op de klomp zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor vrijwel alle soorten en maten voeten. Birkenstock heeft daarnaast nog een serie klompen die ook prima tijdens het werk gedragen kunnen worden.

Comments are closed.