Succesvol internet daten

Verlegen of minder sociale mensen zullen zich waarschijnlijk meer aangetrokken voelen tot dating sites. Toch behoren veel internet daters niet tot deze categorie, vanwege de genoemde voordelen is internet daten eigenlijk voor iedereen interessant. Maar belangrijke eigenschappen om succesvol te internet daten zijn:

 1. een interessant leven hebben;
 2. dit effectief te kunnen verwoorden in een origineel profiel;
 3. sociale vaardigheid en volgen van dating etiquette;
 4. het hebben van goede foto’s;
 5. doorzettingsvermogen en handigheid door ervaring;
 6. weten wat je wilt maar ook wat voor partner je nodig hebt;
 7. aantrekkelijke karaktereigenschappen bezitten.

Wie zich inschrijft op een dating site en profielen gaat bekijken, zal schrikken. Veel profielen zijn bijna leeg of bevatten geen foto, er worden idioot hoge eisen gesteld en aan geen enkele van de bovenstaande kenmerken wordt voldaan meestal. Zie dit als een voordeel: jij kan opvallen door dit wel te doen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten wat je wilt.Je hebt iemand nodig die niet teveel van je verschilt, maar ook niet teveel op je lijkt qua karakter. Interesses zeggen iets maar doen er minder toe dan karakter. Bij een echte match zal een relatie minder aanvoelen als werk en meer als een behoefte.

Vergeet niet in je profiel te zetten wat voor partner je zoekt. Hou de eisen redelijk en maak ze niet te specifiek.

  Goed: ik zoek een open minded iemand met diepgang, gevoeligheid en nivo die zichzelf niet te serieus neemt.
  Fout: ik zoek een lange vrouw met blond haar die van tuinieren houdt en naar dance feesten gaat.

Een heet hangijzer is de kinderwens. Als je kinderen voorlopig nog niet wilt, vul dat dan in. Als je als man echt geen kinderen wilt, lijkt het beter om toch maar “ik weet niet” in te vullen omdat een heel groot deel van de vrouwen kinderen wil. Prima, maar vermijd dan degenen die hier volmondig een “ja” hebben staan en besef wel dat “ik weet niet” meestal betekent “nu nog niet”.

Wanneer je behoefte hebt aan meer tips rond het maken van een goed dating profiel, lees dan eens dit artikel. Het artikel bevat een aantal goede tips voor bij het maken van je dating profiel. Houd er rekening mee dat het maken van een goed dating profiel niet binnen een dag gebeurt is.

Verder dient u te weten dat de aanhouder wint. Wanneer u momenteel weinig succes heeft met internet daten dan zult u uw strategie moeten aanpassen. Blijf dit doen totdat u wel succesvol bent met internet daten.

Comments are closed.