Stoere boots voor stoere kids!

Bij Leferink schoenen denken we ook aan de allerkleinste onder ons. De kids! Het begrijpen van de mode begint al op een jonge leeftijd. Kinderen ontwikkelen al snel hun eigen smaak en het is belangrijk hun hier in te stimuleren. Dr. Martens begrijpt goed wat bij kinderen past en ontwerpt schoenen die tof zijn om te dragen, voor zowel de jongens als de meisjes. Schoenen met wie ze in de pauze op het schoolplein veel bekijks zullen hebben!

En elk kind zal op z’n minst 1 paar boots van het merk Dr. Martens in zijn of haar kast moeten hebben. En wat nou zo tof is aan Dr. Martens kinderschoenen is dat ook jij de schoenen voor je zelf kunt kopen. Dr. Martens heeft voor zowel kinderen als volwassenen een lijn ontworpen. Hoe tof is het als jij straks matcht met je zoon, dochter of lievelingsnicht of neefje in 1 van de stoere creaties van Dr. Martens!

Dr. Martens boots zijn zeer populair bij kids! Naast dat ze ontzettend comfortabel zitten zien ze er ook nog eens heel stoer uit. Het meest populaire model, de 1460, wordt elk jaar opnieuw uitgebracht in verschillende kleuren, materialen en printjes!

Zo kan je stilletjes aan een collectie opbouwen waar je vele jaren plezier van kunt hebben. Ook bieden we schoenen aan met ritsen aan de zijkant. Dit zorgt er voor dat je kind een makkelijke instap heeft bij het aantrekken van de schoen. Roze, rood, zwart of met verschillende patronen. We hebben het allemaal in ons assortiment.

Comments are closed.