Stap nu over naar cloud hosting 

Een cloud bestaat uit een bepaalde hoeveelheid servers die aan elkaar zijn gekoppeld. Deze servers samen vormen een virtuele server, of ook wel VPS genoemd. Bent u op zoek naar een veilig cloud hosting? Dan zijn er tal van partijen die u kunt benaderen. De een beter dan de ander, maar allemaal bieden ze naar eigen zeggen de veiligste cloud hosting aan. Maar is dit ook waar? En hoe kun je beoordelen of een cloud hosting bedrijf wel of niet betrouwbaar is? Dit is erg lastig om te beoordelen, zeker wanneer je zelf weinig tot geen kennis hebt over cloud hosting en VPS.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Wanneer je de overstap wil maken naar cloud hosting, wil je natuurlijk wel overtuigd zijn dat je hier veiliger mee uit bent dan met je huidige hosting. Bij Tilaa hoef je niet bang te zijn voor moeilijke vragen of iets dergelijks, sterker nog: bij Tilaa stel je zelf je VPS server samen met de specificaties die je nodig hebt. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe je cloud eruit komt te zien.

Stel je eigen cloud samen

Een cloud instellen kun je bij Tilaa helemaal zelf doen. Maak een keuze uit geheugen, CPU en schijfruimte en kies een opslagtype. Aan de hand van deze instellingen krijg je ook direct een prijs te zien. Ligt de prijs te hoog? Dan kun je je instellingen naar beneden bijschroeven. Had je de prijs juist hoger verwacht en heb je budget over? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, en je kunt dan nog upgraden mocht je dat willen. Een snelle en veilige cloud host je bij Tilaa, helemaal naar je eigen wensen. Vind je het lastig om zelf te bepalen welke instellingen voor jou het beste zijn? Dan kun je vanzelfsprekend altijd hulp vragen aan een expert.

Afbeeldingsresultaat voor vps

Comments are closed.