Soundcloud volgers kopen

soundcloud-volgers-kopen
Meer SoundCloudvolgers

Ben je op zoek naar een soundcloud account die goed loopt? Een account met veel soundcloud plays en het liefst met even veel soundcloud likes zal sneller gevonden worden waardoor je al snel een groter publiek bereikt. Dit houdt vanzelfsprekend in dat je vervolgers automatisch meer soundcloud volgers, likes en plays zal krijgen.

 

Soundcloud volgers kopen

Soundcloud volgers kopen is over het algemeen iets wat vaker gebeurd dan je zou verwachten. Meer soundcloud volgers kopen zorgt er namelijk voor dat jouw soundcloud profiel serieuzer overkomt. Er is immers activiteit te zien op jouw profiel. Dit creëert vertrouwen bij nieuwe profiel bezoekers. Soundcloud volgers kopen is dus op het langere termijn een ideale investering.

 

Soundcloud Plays kopen

Soundcloud volgers kopen is natuurlijk niet de enige stap naar een succesvoller profiel, met alleen volgers ben je er namelijk nog niet direct. Een bezoeker op je soundcloud zal vervolgers gaan kijken naar de plays op je muzieknummers om vervolgens te bepalen welk nummer hij of zij eens wilt proberen. Hiervoor kan je Soundcloud plays kopen, soundcloud plays kopen zorgt ervoor dat bepaalde nummers populair overkomen en goed beluisterd lijken. Door soundcloudplays te kopen komt je profiel dus nog overtuigender over en zullen nieuwe bezoekers snel de nieuwe nummers uitproberen. Ook worden liedjes met meer plays en likes vaak hoger weergegeven in zoekresultaten wat er automatisch voor zorgt dat je niet alleen sneller maar ook makkelijker te vinden bent.

soundcloud-promotie

SoundCloud Likes kopen

Nu je het belang weet van soundcloud plays en sound cloud volgers is er nog één aspect op je profiel wat ervoor kan zorgen dat je profiel met een snelle en hoge hoeveelheid zal stijgen, namelijk; soundcloud likes kopen. Soundcloudplays kopen is het halve werk; je wilt natuurlijk wel dat alle luisteraars een like achterlaten, of misschien heb je al veel plays maar niet genoeg likes om het nummer te evenaren. Soundcloudlikes kopen draagt hierbij een steentje bij. Het is natuurlijk wel belangrijk dat als je soundcloud likes koopt dat je ervoor zorgt dat je niet meer soundcloud likes hebt dan soundcloud plays.

 

Soundcloud plays kopen en soundcloud likes kopen

Als je soundcloud likes kopen gaat, zorg er dan voor dat er een goed evenwicht tussen plays en likes is. Om dit evenwicht te bepalen kan je kijken op andere profielen die het meeste lijken op dat van jou. Hierdoor kan je goed bepalen wat een geloofbare en overtuigende verhouding is waardoor je nieuwe bezoekers niet meteen ervanuit gaan dat je volgers en likes gekocht zijn. Een voorbeeld hiervan is: Als een soortgelijk profiel als dat van jou heeft op een nummer ongeveer 4600 plays en 322 likes, dan is dit dus 7 likes per 100 soundcloud plays. Komt jouw muziek meer overeen met een ander profiel dat bijvoorbeeld 300.000 plays heeft en 10.000 likes dan is dit al gauw 33 likes per 100 plays.

Ga niet te ver boven het percentage van andere zitten, je wilt met soundcloudplays kopen natuurlijk populair lijken; maar wanneer je zo populair bent dan het niet meer realistisch is zal dit nieuwe bezoekers juist afschrikken.

likes-kopen-soundcloud

Comments are closed.