Scooter Kopen bij Fast&Furious Scooters

scooter-kopenLekker genieten van je omgeving en je soepel door het verkeer heen verplaatsen? Dan biedt een scooter je zeker de uitkomst. Scooters van nu zijn zuinig, betrouwbaar en produceren weinig geluid. Zo kun je heerlijk gaan toeren. Vooral met mooi weer halen mensen hun scooter te voorschijn om er heerlijk van te genieten. Een scooter is ook een prima vervoersmiddel voor in de winter of in de regen. Alle techniek is goed weggewerkt en daardoor niet gevoelig voor weersinvloeden. Hierdoor blijft de betrouwbaarheid gewoon gewaarborgd.

Scooter modellen

Er zijn vele modellen op de markt. Op dit moment is de retro scooter heel erg in. Vespa is er in 1946 mee begonnen en nu weer helemaal terug. Er zijn ook een aantal andere merken die retro scooters produceren. Sommige hebben de focus op alleen retro modellen zoals Vespa maar anderen maken zowel retro als sportievere uitvoeringen. Zo zijn Peugeot, Gilera, Piaggio, Honda, Kymco en Yamaha bekende scooter merken. Merken die nog iets minder bekend zijn: Killerbee, Turbho, Sym, IVA en Razzo. Deze merken zijn iets gunstiger geprijsd en dat heeft te maken dat de fabrikant minder geld steekt in de naamsbekendheid. Het voordeel voor de klant is dus een voordeliger geprijsde scooter.

Scooter kopen

Als je een scooter gaat kopen dan heb je vaak de keuze tussen een snorscooter en een bromscooter. Het verschil is net als bij de bromfiets en snorfiets dat de brommer een helmplicht heeft en de snorfiets niet. Wil je geen helm dragen en je kapsel ongemoeid laten dan is de snorscooter de juiste keuze. Het verschil in snelheid is dat de snor 25 km p/u kan en de brom 45 km p/u. In aanschafprijs zijn ze even duur over het algemeen.

Onderhoud

Een scooter kent nauwelijks onderhoud. Het enige wat belangrijk is, is je oliepijl op pijl houden. Olie zorgt voor de smering van het motorblok. Zonder olie kan hij stuk. Gelukkig is er een olielampje aanwezig welke je tijdig waarschuwt. Verder kun je naar de staat van de banden kijken. Zit er nog genoeg profiel op en zijn de banden niet te zacht. Als de scooter slechter begint te remmen dan is het vaak wel tijd voor een onderhoudsbeurtje. Veilig is een belangrijk ding dat je niet moet onderschatten.

Een scooter kopen doe je bij Fast&Furious Scooters, de scooterspecialist waar je niet alleen de beste prijzen krijgt maar ook kunt leasen en thuis laten bezorgen. Uiteraard kun je in de winkel betalen met pin en op andere manieren.

 

fastfurious-scooter

Comments are closed.