Passief Inkomen Met Google Adsense

Passief inkomen is een interessant fenomeen. Met passief inkomen kunt u ook geld verdienen op de momenten dat u niet aan het werk bent. Hoe dit precies werkt leest u hier.

De meeste mensen verdienen hun geld volgens een systeem dat actief inkomen wordt genoemd. Ze worden per uur betaald. Wat dat betreft is er geen verschil of iemand in loondienst is of als freelancer aan de slag is gegaan. Men kan spreken van een één op één verhouding tussen inspanning en de vergoeding voor deze inspanning. Eigenlijk is het zo dat wanneer iemand stopt met inspanning leveren, dus stopt met werken, de inkomsten ook meteen verdwijnen.

Bij passief inkomen daarentegen doet iemand eenmalig echt moeite om iets neer te zetten wat geld oplevert. Alle tijd die daarna eraan wordt besteed is af en toe onderhoud of uitbreiden van de inkomsten. Elke actie is gericht op inkomsten op de langere termijn. Een goed voorbeeld hiervan is de telefoonmaatschappij die eenmalig de infrastructuur heeft aangelegd en daarna abonnementen (= maandelijkse inkomsten) verkoopt.

Iets soortgelijks als de telefoonmaatschappij kunt ook u realiseren. U zult dan wel iets anders moeten doen. U heeft waarschijnlijk het geld niet om een infrastructuur aan te leggen, dus u zult op een andere manier voor een passief inkomen moeten zorgen.

Het platform dat u kunt gebruiken om een passief inkomen te realiseren heet Google Adsense. Hiermee kunt u net als de telefoonmaatschappij een maandelijks inkomen realiseren. Wanneer u wilt weten hoe dit in zijn werk gaat, kan ik u aanraden om deze e-cursus eens te bekijken. Er is al een heel stappenplan voor u opgesteld. Het stappenplan kunt u vandaag nog uitvoeren.

Comments are closed.