Nu voor jouw boot, het Stoov warmtekussen

Varen is niet alleen leuk in de zomer. Het is ook erg leuk om dit te doen als het kouder is. Ook in de zomer is het niet altijd warm. Je kunt dan ook wel een beetje extra warmte gebruiken. Om iedere plek op de boot lekker warm te worden is er nu het Stoov Warmtekussen. Deze zijn in diverse uitvoeringen te bestellen. Het is een handzaam kussen wat makkelijk meegenomen kan worden.

Het kussen heeft diverse standen en de maximale temperatuur die het kussen kan behalen is 42 graden. Dit is een heerlijke temperatuur om warm van te worden. Het kussen heeft ook maar een paar minuten nodig om warm te worden. Op iedere zitplek kun je het kussen plaatsen en dan ben je binnen een paar minuten heerlijk warm. In de zomer zou je het kussen kunnen gebruiken om lekker lang buiten op het dek van de boot te zitten. Dit is het ultieme genot. Buiten op de boot heerlijk warm genieten van alle moois wat Nederland te bieden heeft.

Het Stoov warmtekussen is er in meerdere modellen

Wanneer je het Stoov warmtekussen besteld dan heb je keuze uit meerdere modellen en kleuren. Er is een originele uitvoering en dit is een uitvoering die voorzien is van een hoes. De hoes die kan makkelijk met een rits vast en los worden gemaakt. Daarnaast is er dan nog de padded uitvoering. Deze ziet er zeer fraai uit en is voorzien van vier knopen. Het padded model geeft door het model extra warmte af. Beide modellen zijn te bestellen in meerdere kleuren.

Natuurlijk is het kussen veilig. Als deze dertig minuten verwarmd is dan zal deze automatisch teruggaan naar een lagere stand. Je hoeft voor de veiligheid dan ook niet te vrezen. Het orginele model wordt geleverd met een accu die tot wel vier uur warmte afgeeft. Aangezien het kussen opgeladen kan worden kan deze makkelijk overal neergelegd worden. Ook op plekken waar geen stroom aanwezig is. Naast het standaard model is er ook een pro versie. Deze is voorzien van een betere batterij. Hiermee bedoelen we niet een betere levensduur maar deze kan langer warmte afgeven. In plaats van vier uur kan de pro versie maar liefst acht uur warmte geven. Neem snel eens een kijkje bij Bootshop4U.nl en zie alle modellen van het Stoov warmtekussen.

Comments are closed.