Nieuwe prijsvergelijker – BlackFridaySale.nl

Nog een nieuwe prijsvergelijker? Waarom?

BlackFridaySale probeert de laagste te vinden voor alle producten. Het doel is om voor ieder product niet alleen de laagste prijs te vinden zodat je goedkoop kunt shoppen en nooit te veel betaalt, maar ook zorgen voor veilig shoppen.

Veel prijsvergelijkers nemen alle winkels aan op hun website. BlackFridaySale.nl neemt alleen betrouwbare websites aan. Zo betaal je niet te veel en weet je zeker dat je de bestelling in huis krijgt. Denk aan webwinkels die uitsluitend bij de meest bekende keurmerken zijn aangesloten.

De bestaande prijsvergelijkers laten je alleen een prijs zien. BlackFridaySale is anders en laat je ook product informatie zien. In de toekomst kun je er ook productvideo’s vinden.

Wat kun je er vinden?

Of het nou gaat om boeken, games, elektronica of mode: Voor alles wat je zoekt probeert BlackFridaySale te laagste prijs bij betrouwbare winkels te vinden.

Wat is het verdien model?

Op dit moment zit BlackFridaySale nog in een bèta fase en wordt er niet aan verkopen verdient. Op de site zelf kun je niet kopen, maar in de toekomst wordt er aan het doorsturen van bezoekers verdient door middel van een commissie per verkoop.

Wil je ook goedkoop online winkelen? Bezoek dan nú BlackFridaySale.nl.

Comments are closed.