Maak van ieder ontbijt een feestje met het leukste servies! O

Op een doordeweekse ochtend hebben veel Nederlanders het vaak enorm druk. Het is een geren en gevlieg om te douchen, tanden te poetsen en om te ontbijten. Daarnaast moeten veel mensen er ook nog voor zorgen dat hun kinderen aangekleed zijn, ontbeten hebben en op tijd op school zijn. Het is één groot gekkenhuis, maar dit hoort er soms nou eenmaal bij. Het geren en gevlieg op een doordeweekse dag geeft nog meer reden om flink uit te pakken in het weekend. Kies in het weekend voor een heerlijk rustig ontbijt met het hele gezin. Pak flink uit met de allerlekkerste broodjes, vers fruit en overheerlijke sapjes. Het kan niet gek genoeg! Om het ontbijt tot een nog hoger level te tillen moet je eigenlijk nog één ding in huis halen: prachtig ontbijtservies.

Het aanschaffen van servies

Wanneer jij van het ontbijt een feestje wilt maken kunnen prachtige borden, bekers en mokken natuurlijk niet ontbreken. Kies voor ontbijtservies wat bij jou past. Kies voor felle kleuren en uitbundige patronen wanneer dit jouw stijl is. Houd jij meer van een moderne en strakke look? Kies dan voor stoer servies met donkere kleuren en een strakke afwerking! Er is meer dan genoeg keuze om jouw eigen stijl samen te stellen. Daarnaast kun jij ook altijd kiezen voor het formaat van het ontbijtservies! Kies bijvoorbeeld voor kleinere borden van 19 cm wanneer jij ontbijt met één boterham of wat vers fruit. Wanneer je houdt van uitgebreid brunchen in het weekend kun jij beter kiezen voor grotere borden van 22,5 cm of meer. Op deze manier weet jij zeker dat alle lekkernijen goed op het bord passen!

Het assortiment servies is ontzettend breed. Vind je het lastig om te kiezen? Of ben je bang dat je achteraf spijt krijgt van je keuze? Bewaar dan goed het bonnetje en laat de stickers op de producten voor de zekerheid nog even zitten. In de meeste winkels verkopen ze servies en andere producten labels die ze kunnen scannen met een draadloze barcode scanner. Deze werken ideaal samen in combinatie met IDpos bonprinters.

Afbeeldingsresultaat voor shopping

Comments are closed.