Lekker warm weer

Het is altijd lekker als het buiten warm weer is, want bij warm weer kun je dingen doen die je anders niet kan doen. Bij warm weer kun je bijvoorbeeld lekker buiten zitten. Bij warm weer is het alleen wat lastiger om af te koelen. Er wordt wel gebruik gemaakt van airco’s ventilatoren en er wordt ook veel gezwommen om af te koelen, maar dat is dan vaak net niet genoeg. Ook is er met warm weer soms een felle zon. Deze felle zon kan voor sommige mensen vervelend zijn. Daardoor komt het dat er meer mensen een pet kopen en dat je op straat veel mensen met caps ziet.

Een groot nadeel van warm weer is dat er meer vliegen en muggen zijn dan normaal. Muggen en vliegen zijn altijd lastig omdat ze ook in huis komen. Muggen zijn lastig omdat ze ’s nachts prikken en vliegen zijn lastig omdat ze vies zijn, lawaai maken en op je gaan zitten. Je kunt muggen en vliegen alleen buiten houden als je alle ramen en deuren dicht houdt. Maar met alle ramen en deuren dicht wordt het erg warm in huis. Een tussenoplossing is het gebruik van horren, maar een hor is meestal niet voldoende om alle muggen en vliegen buiten te houden.

Op de momenten dat er iemand naar binnen of naar buiten gaat, zijn er altijd wel een paar muggen en vliegen die de weg naar binnen weten te vinden. Om toch geen last te hebben van de muggen die binnen konden komen kun je om de laatste muggen van je af te houden een klamboe kopen. Deze klamboe kan je dan boven je bed hangen en er ’s nachts onder gaan liggen. Het is voor de laatste muggen dan niet mogelijk om je te prikken waardoor je ook daar geen last van hoeft te hebben.

Comments are closed.