Investeer in retrofit led verlichting

Vroeg of laat wordt het tijd om je huidige verlichting vervangen voor een nieuwe variant die weer voldoet aan de laatste led technologieën. Veel mensen stellen dit het liefst zo lang mogelijk uit in verband met de hoge kosten die er aan verbonden zijn. LED verlichting aanschaffen is een flinke investering en lang niet iedereen heeft de middelen om dit te kunnen realiseren. Een goede oplossing kan zijn om eens te kijken naar retrofit led verlichting. Je kunt je huidige 6001 verlichting dan ombuigen tot een nieuwe lamp die voldoet aan alle eisen. Ben je benieuwd hoe dit precies in z’n werk gaat? Of wil je graag meer weten over retrofit LED? Wij vertellen je alles in dit artikel dus lees zeker nog even verder.

Wat is een retrofit led lamp?

Heb je momenteel TL buislampen en wil je deze graag vervangen voor een modernere variant die beter is voor het milieu? Dan ben je op zoek naar een retrofit lamp met de laatste LED technologie. Hiermee kun je namelijk je huidige TL verlichting upgraden naar LED, zonder hiervoor veel geld te hoeven investeren. Welke huidige verlichting je ook hebt, de kans is groot dat er een retrofit variant van is! Neem eens een kijkje op https://www.zone-atex.nl/retrofit-led/ en bekijk hier alle verschillende varianten. Grote kans dat er ook een geschikt armatuur voor jou tussen zit.

Waarom Zone Atex?

De zojuist genoemde website biedt veel verschillende varianten retrofit led lampen aan die ook nog eens geschikt zijn om te gebruiken op locaties en toepassingen met een verhoogd risico op explosiegevaar. Neem daarom zeker eens een kijkje in het assortiment en vergelijk de verschillende lampen met elkaar. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan hulp aan een van de retrofit LED specialisten. Zij staan voor je klaar met advies op maat.

Afbeeldingsresultaat voor lights

Comments are closed.