Hoera! Een nieuwe kitten in huis

Heb je onlangs een nieuwe kitten in huis genomen? Of ga je dit binnenkort doen? Zorg er dan voor dat je goed voorbereid bent op je nieuwe thuissituatie. Je nieuwe kitten heeft een eigen plekje nodig om te slapen, een drink- en voerbak en natuurlijk voldoende speeltjes. Om ervoor te zorgen dat je kitten genoeg energie heeft en goed groeit is het van belang een kwaliteitsvoeding in huis te halen. Kittens hebben hele andere behoeftes dan een volwassen of senior kat en een speciale kittenvoeding is daarom zeker op zijn plaats. Ben je benieuwd welk merk het beste voer voor kittens aanbiedt? Wij vertellen je meer dus lees snel verder.

Biofood voor kittens

Het merk biofood is al jarenlang favoriet bij menig katteneigenaren en dat is natuurlijk niet zonder reden. Het assortiment producten van Biofood bevat tal van fijne en smakelijke producten voor kittens, volwassen maar ook senior katten. Ben je specifiek op zoek naar een voeding voor jonge en kleine katjes? Neem dan zeker eens een kijkje tussen de verschillende Biofood kitten voedingen. Je vindt hier gegarandeerd de brok waar je naar op zoek bent.

Online bestellen

Tegenwoordig kun je vrijwel alles online bestellen, en zo ook voeding voor je kitten. Bij Doctor Biggles kun je makkelijk en snel online je bestelling doorgeven. Doe je dit voor 15u? Dan ontvang je je kitten voeding van Biofood de volgende dag al in huis. Daarnaast krijg je bij je eerste bestelling een kortingscode en een leuk cadeautje voor je kat! Reden genoeg om je kitten zelf te laten oordelen. Bestel een kleine verpakking of sla direct in voor de aankomende tijd. Elke bestelling groot of klein leveren wij zo snel mogelijk en altijd tegen de scherpste prijzen en van de beste kwaliteit.

Afbeeldingsresultaat voor kitten

Comments are closed.