Het hulpmiddel voor iedere meteoroloog

Meteorologische meetinstrumentatie is zowel te gebruiken op onshore als offshore locaties. Meteorologie is een verzamelterm voor verschillende weersomstandigheden. Denk hierbij aan regen, zon, licht, mist, temperatuur en meer! Eigenlijk alles wat te maken heeft met het weer behoort hiertoe. Bent u meteoroloog en bent u specifiek op zoek naar instrumenten om bijvoorbeeld neerslag meten of een windmeting uit te voeren? Dan zit u bij Catec helemaal goed! In het assortiment van https://www.catec.nl/ vindt u namelijk alle benodigdheden om dit te kunnen doen. Bent u benieuwd waaruit het assortiment zoal bestaat? Lees dan zeker nog even verder! Wij gaan u alles vertellen wat u moet weten, en meer.

Neerslagmeting

Neerslag meten kan op verschillende manieren. Afhankelijk van wat je met de resultaten wil gaan doen kun je op zoek naar een neerslagmeter die bij jou past. Wil je heel precies meten? Ga dan voor een laser. Komt het niet precies op de komma aan? Dan kun je ook kiezen voor een degelijke en simpele detector. Houdt bij de keuze rekening met het doeleinde waarvoor je de neerslagmeter wilt gaan gebruiken, dit kan doorslaggevend zijn voor de uiteindelijke beslissing.

Barometers

Speciaal voor de meteorologen hebben wij unieke barometers in het assortiment. Deze zijn zowel analoog verkrijgbaar als met digitale communicatie mogelijkheden. Omdat deze barometers met speciale aandacht zijn ontworpen komen ze goed van pas en bieden ze unieke voordelen ten opzichte van de gemiddelde barometers. Afhankelijk van waarvoor je de barometer precies wilt gaan gebruiken kun je de verschillende varianten met elkaar vergelijken. De ene barometer biedt namelijk het voordeel dat de andere niet heeft, en andersom. Verdiep je eerst goed in de unieke voordelen en de verschillen tussen de diverse barometers zodat je zeker weet dat je uiteindelijk de  juiste hebt.

Afbeeldingsresultaat voor catec

Comments are closed.