Het beste schoonmaakbedrijf van 2017

Ieder jaar en dus ook in 2017 wordt een schoonmaakbedrijf verkozen tot beste van Nederland. Jaarlijks doet Management Team onderzoek naar de beste zakelijke dienstverleners van Nederland. Dit wordt ook wel de MT 1000 genoemd. Een van de categorieën in dit onderzoek is “Schoonmaak (HR & facilitaire dienstverlening)”. Facilitaire dienstverlening wordt ook wel facility services genoemd. In deze categorie kwam Hago naar voren als het beste schoonmaakbedrijf van Nederland.

Onderzoek 1000 beste dienstverleners

MT1000 is het grootste jaarlijkse onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Het MT1000 onderzoek wordt uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation in Rotterdam. De resultaten van het onderzoek worden verkregen door respondenten vragen te laten beantwoorden. De respondenten zijn gevraagd om bedrijven te beoordelen op drie verschillende aspecten. De aspecten zijn: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Daarnaast werd aan de respondenten ook gevraagd hoe waarschijnlijk het is dat zij de dienstverleners zouden aanbevelen en moesten ze het bedrijf in eigen woorden typeren.

Over Hago

Hago maakt onderdeel uit van Vebego International. Dit bedrijf is in vier landen actief. De gebieden waar Vebego International werkzaam is zijn: schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg-ondersteunende diensten. Alleen bij Hago werken ondertussen al zo’n 10.000 medewerkers die zich graag inzetten voor jou.  Hago ziet zichzelf als het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland. Een schoonmaakbedrijf dat voor iedereen klaarstaat, op elke plaats en op elk moment. Waar Hago het onderzoek heeft gewonnen is vooral op het gebied van klantgerichtheid waar ze zicht onderscheiden van andere schoonmaakbedrijven.

Comments are closed.