Hét alternatief voor WeTransfer!

Verstuur je regelmatig grote bestanden of en weer via de mail of WeTranfer? Maar ben je eigenlijk nog op zoek naar een alternatief wat nog makkelijker en sneller werkt? Dan is Filecap misschien de oplossing waar je naar op zoek bent. Je kunt via Filecap namelijk veilig online grote bestanden versturen. Je hoeft geen bestanden meer te versturen via de mail, WeTransfer of een andere manier met behulp van Filecap. Dit alternatief biedt de mogelijkheid om veilig bestanden te kunnen up- en downloaden via een overzichtelijk webportaal. Dit werkt in principe hetzelfde als via gratis transfertools, maar dan veel veiliger. Je houdt namelijk zelf de controle over de hosting van je bestanden.

Een betaalde tool

Een van de grote verschillen tussen Filecap en andere transfer tools is dat Filecap niet gratis is. Tegen een kleine en vaste prijsstelling kun je gebruik maken van de vele voordelen van deze transfer services. Je krijgt hiervoor een basislicentie en onderhoudscontract, installatie- en implementatieadvies, support voor uw systeembeheerder en geen extra kosten voor updates en API’s. Dit WeTransfer alternatief biedt alle mogelijkheden, bekijk het zelf op https://filecap.com/nl/wetransfer-alternatief/.

Zo werkt het

Ben je geïnteresseerd geraakt na het horen van alle voordelen? Dan ben je nu vast benieuwd hoe dit alles precies in z’n werk gaat. Via de server van Filecap kun je inloggen in een portaal. Werknemers hebben vervolgens de mogelijkheid om bestanden te up- en downloaden via dit portaal. Dit gaat hetzelfde als via een gratis tool, alleen ben je nu verzekerd van de veiligheid van de bestanden. Daarbij is deze vorm van bestanden versturen AVG-proof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van het versturen van de bestanden. Je ervaart hierdoor gebruiksgemak, encryptie en beveiliging. Veilig bestanden uitwisselen was nog nooit zo snel en eenvoudig, snel en veilig!

Afbeeldingsresultaat voor filecap

Comments are closed.