Flexwerk Hardenberg populair onder bedrijven

Flexwerken, flexplekken en vergaderen op locatie is tegenwoordig eerder de norm dan de uitzondering. Veel bedrijven kiezen voor deze nieuwe manier van werken. Vaak is flexwerk namelijk aantrekkelijk voor zowel werkgevers als werknemers. In bepaalde regio’s groeit het aantal flexwerkers sterker dan elders. Zo neemt flexwerk Hardenberg een enorme vlucht in 2019.

Efficiënt aan de slag met flexwerk Hardenberg

Hardenberg wordt door steeds meer bedrijven gekozen als locatie om extern te werken en te vergaderen. Een van de redenen voor deze keuze is de landelijke ligging. Flexwerk Hardenberg kan daardoor de creativiteit en efficiëntie van werknemers laten toenemen. Daarnaast zijn de voorzieningen in de regio erg goed en is er bijvoorbeeld beschikking over een glasvezel internet netwerk.

Andere reden voor flexwerk Hardenberg zijn de relatief lage prijzen in vergelijking met de Randstad. Vaak is het voordeliger voor bedrijven om werknemers op externe locaties te laten werken dan om te betalen voor een groot kantoor. Daarnaast geeft deze manier van werken een gevoel van vrijheid aan werknemers wat vaak erg wordt gewaardeerd.

Vergaderen Brucht goed alternatief

Vlakbij Hardenberg ligt het plaatsje Brucht. Ook Brucht is een perfecte optie om bijvoorbeeld extern te vergaderen. Vergaderen Brucht is van alle gemakken voorzien. Denk hier bijvoorbeeld aan compleet verzorgende catering, moderne werkplekken en een landelijke omgeving

Ruimtes om te vergaderen in Brucht kunnen per dag, dagdeel, week of maand worden gereserveerd. Vaak wordt het in verhouding goedkoper om een ruimte voor langere tijd vast te leggen. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van alle werknemers in Nederland de voorkeur geeft aan flexibel werken en werken op locatie. De keuze voor het gebruiken van een externe locatie is dus niet alleen aantrekkelijk voor werkgevers, maar ook voor werknemers.

Comments are closed.