De Wilmersberg heet je welkom in de Lutte

Wil je er graag eens een paar daagjes tussenuit in eigen land, maar weet je nog niet precies waar je naar toe wil gaan? Dan is Twente misschien wel een leuke optie. Het oosten van het land heeft veel meer te bieden dan iedereen denkt. Het is daarom ook niet voor niets dat Twente het best bewaarde geheim van Nederland wordt genoemd. Deze streek wordt vaak geassocieerd met gras, boeren landschap en veel koeien. Maar het oosten van het land heeft veel meer te bieden dan dat alleen. Er is zelfs zo veel te zien en te beleven dat je niet genoeg hebt aan een dagje Twente. Je hebt minimaal een weekend nodig om een goed beeld te krijgen van wat Twente allemaal te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld het kleine plaatsje de Lutte. Een pittoresk dorpje met gezellige terrasjes en prachtige natuur waar je kunt wandelen en fietsen. Lijkt dit je wat? Lees dan zeker nog even verder.

Hotel de Wilmersberg

Lijkt het je leuk om eens een bezoekje te brengen aan Twente en/of de Lutte? Dan kun je overnachten in hotel de Wilmersberg. Een prachtig landgoed hotel verscholen tussen de bossen en prachtige natuur. Dit moderne en gezellige hotel is van alle gemakken voorzien en biedt veel faciliteiten aan waar je als gast gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan een verwarmd overdekt zwembad, een whirlpool, Turks stoombad, tennisbaan, restaurant en meer.

Diverse arrangementen

Voor welke reden je ook graag naar Twente en dit hotel in de Lutte wil komen, er zijn verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Denk aan een wellness arrangement, golfarrangement, paasarrangement en meer. Met keuze uit verschillende kamers zit er altijd iets voor je tussen. Wees er wel op tijd bij met het boeken van het arrangement om teleurstelling te voorkomen.

Afbeeldingsresultaat voor de lutte

Comments are closed.