De perfecte locatie om te overnachten in Overijssel

Kom je binnenkort langs in Overijssel? En zoek je nog een hotel om te kunnen overnachten? Er is keuze genoeg, maar als je graag wil overnachten in het mooiste hotel in Overijssel ben je meer dan welkom bij de Wilmersberg. Dit landgoed hotel heeft vier sterren en is modern ingericht. Zowel het hotel zelf als de kamers van het hotel. Je komt niets te kort in dit luxe hotel in de Lutte. Benieuwd wat het hotel je allemaal te bieden heeft en waarom jij zou moeten komen overnachten in Overijssel? Wij vertellen het je

Het hotel en de omgeving

Wat maakt een goed hotel nou echt goed? Dat is een vraag waar iedereen een verschillend antwoord op kan geven. De een vind het heel belangrijk dat er zachte bedden zijn, terwijl de ander juist graag wil dat er prachtig uitzicht is. Weer een ander vindt het fijn om een restaurant in het hotel te hebben, terwijl een ander liever keuze heeft uit gezellige cafés en restaurants in de buurt. Bij de Wilmersberg in de Lutte zit je in ieder geval goed! Al bovenstaande voorbeelden zie je terug bij dit hotel in de Lutte, en meer! Niet alleen het hotel is van alle gemakken voorzien, ook in de omgeving vind je alles wat je nodig hebt. Denk aan een prachtige natuur, gezellige dorpjes, leuke winkels, diverse sportaccommodaties en meer!

Kom overnachten in Overijssel

Lijkt het je wat om eens af te reizen naar de Wilmersberg in de Lutte om te komen overnachten in Overijssel? We ontvangen je graag een weekend of (mid)week bij ons Twentse hotel! Boek een arrangement of gewoon een Overnachting in Overijssel en kom snel langs om het oosten van het land een bezoekje te brengen.

Afbeeldingsresultaat voor overnachting in wilmersberg

Comments are closed.