De leukste provincie van Nederland is…

Meningen verschillen, en zo ook over wat de leukste provincie van Nederland is. Maar, naar onze mening is dat toch echt wel de provincie Overijssel. Reden genoeg om eens langs te komen en met eigen ogen te zien waarom Overijssel zo’n leuke provincie is. Sterker nog, als je langs komt is het aan te raden om een weekend te blijven omdat je aan een dagje Overijssel eigenlijk niet genoeg hebt. Een luxe hotel in Overijssel zoals de Wilmersberg ontvangst je graag. Benieuwd wat dit hotel je allemaal te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alles wat je moet weten over Landgoed en hotel de Wilmersberg in Overijssel.

Verschillende faciliteiten

In het restaurant worden de lekkerste gerecht bereidt, en in de wellness boutique kun je een heerlijke massage of gezichtsbehandeling nemen. Daarnaast is er de mogelijk om gebruik te maken van het verwarmde zwembad, Turks stoombad, whirlpool en infrarood sauna. Ben je liever actief bezig? Kom dan een balletje slaan op de golf- of tennisbaan. Maar, er is daarnaast ook genoeg te beleven in de omgeving! Kom bijvoorbeeld eens langs in het pittoreske Ootmarsum of kom shoppen in Enschede. In Overijssel is voor jong en oud van alles te beleven, zowel bij de Wilmersberg als in de omgeving. Wist je bijvoorbeeld dat het hotel het startpunt is van diverse wandel- en fietsroutes door de Lutte? Dit en nog veel meer moois heeft Overijssel onder andere te bieden.

Boek een arrangement

Lijkt het je wat om een keer naar Overijssel te komen? Boek dan een arrangement bij hotel de Wilmersberg in Overijssel, geniet van de prachtige omgeving en van de rust. Er is keuze uit verschillende arrangementen dus er zit altijd iets naar je zin tussen. Kies bijvoorbeeld voor het theater arrangement of een 3-daags VIP arrangement.

Afbeeldingsresultaat voor luxe hotel wilmersberg

Comments are closed.