Dating en een interessant leven leiden

Bij vrouwen wordt een passieve natuur meer geaccepteerd maar voor mannen geldt dat ze actief genoeg moeten zijn om het idee te geven dat ze echt iets maken van hun leven en goed voor zichzelf zorgen. Dit uit zich in gezond eten, sporten, gedreven zijn in je werk en passie hebben voor je liefhebberijen. Het laatste klinkt het makkelijkste maar sommigen zullen zich af moeten vragen of ze het wel echt zo leuk vinden om die tv elke dag aan te zetten. Het is altijd goed na te denken of je iets nog wel leuk vindt en aan iets nieuws toe bent. Het is hierbij zaak om te kijken of je niet toch een beetje verslaafd bent aan iets (zoals tv, gamen, chatten) waardoor je alleen maar ontwenningsverschijnselen of de tijd doodt.

Gezond leven is belangrijk omdat mensen graag een partner zoeken die goed kan verzorgen, zeker als er een kinderwens is.

Sporten is nog belangrijker. Dit maakt een lichaam aantrekkelijker maar ook de houding, bovendien kan een goede conditie ook een efficiënter energieverbruik opleveren waardoor je minder snel moe bent en er meer zuurstof naar de hersenen gaat. Ook is het belangrijk omdat iemand die alleen in het hoofd leeft vast komt te zitten in het denken en geblokkeerd raakt in het handelen. Dit is vaak omdat gedachten van oorsprong een beschermende functie hebben, gedreven vanuit angst, en niet van verandering houden omdat patronen uit het verleden een bepaalde veiligheid hebben gebracht, hoewel ze vaak negatief kunnen zijn. Het helpt dan energie meer vrij te laten stromen om deze blokkades te doorbreken. Werken aan lichaam en geest is steeds populairder geworden en er zijn steeds meer varianten, zo zijn er naast kung fu varianten ook bewegingsleren als biodanza, zumba, tai chi en yoga.

Voor meer dating tips kun je terecht op de website Dating sites Nederland. Praktische tips die je kunt gebruiken bij het online daten. De website is geschreven voor zowel mannen als vrouwen.

Comments are closed.