Breng de Lutte een bezoekje en kom helemaal tot rust

Heb je onlangs een stressvolle of drukke periode gehad? En ben je toe aan rust en wat tijd voor jezelf? Kom dan eens langs in de Lutte en ontdek wat het oosten van Nederland allemaal te bieden heeft. Veel mensen brengen de Twentse streek en de Lutte een bezoek wanneer ze even ertussen uit willen in eigen land. Afhankelijk van waar je woont, is het maximaal 3 uur rijden en je bent echt even weg van huis in een ander gebied. Lijkt het je ook wat om eens langs te komen in de Lutte en te genieten van al het moois in deze omgeving? Kom dan een weekendje, een paar dagen of een midweek langs in de Lutte en kom overnachten bij landgoed en hotel de Wilmersberg.

Diverse faciliteiten tot uw beschikking

Bij de Wilmersberg in de Lutte kunt u genieten van veel verschillende faciliteiten. Dit 4 sterren landgoed en hotel beschikt namelijk over een restaurant, moderne kamers, vriendelijk personeel, een wellness, golf- en tennisbaan en nog veel meer. Neem een duik in het verwarmde zwembad of kom even helemaal tot rust in de whirlpool of Turkse sauna. Daarnaast is dit hotel het startpunt van verschillende wandel- en fietsroutes.

Geniet van de omgeving

Zoals net al kort werd benoemd is de Wilmersberg het startpunt van diverse wandelroutes en fietsroutes. En dat is natuurlijk niet zonder reden. De prachtige natuur is bij veel mensen geliefd. Daarnaast vind je in de regio tal van leuke dorpjes en steden die zeker het bezoeken waard zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Ootmarsum of ga een middagje shoppen in Enschede. Er is genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Besteed je tijd goed en ontdek waarom zo veel mensen enthousiast zijn over dit hotel in de Lutte en de omgeving.

Comments are closed.