Botox is voor iedereen

Iedereen is tegenwoordig wel bekend met botox en inmiddels rust er ook al geen taboe meer op. Niemand wordt meer raar aangekeken wanneer hij of zij botox injecties hebben laten doen. Mensen dragen ook make-up om te voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal dus waarom zou iemand niet botox kunnen laten inspuiten om wat rimpeltjes weg te werken? Wanneer iemand zich daar beter door gaat voelen heeft diegene natuurlijk alle recht om het te doen. Botox en fillers kunnen in alle delen van het gezicht ingespoten worden: het voorhoofd, de kin, de mondhoeken of de wenkbrauwen. Je kunt met botox dus praktisch alles in je gezicht.

 

Botox is daarom dan ook heel erg geliefde bij bekende mensen. Deze mensen staan veel in de publieke aandacht waardoor ze natuurlijk goed voor de dag willen komen. Om goed voor de dag te komen gebruiken zij dus vaak botox, fillers of plastische chirurgie. Deze mensen hebben natuurlijk ook het budget ervoor. Botox wordt vaak gezien als iets wat voor de rijkere mensen is, echter is het tegenwoordig goed te betalen. Het is voor veel mensen toegankelijk.

 

De prijs is uiteraard wel afhankelijk van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld het merk botox dat wordt gebruikt, de zone die je laat behandelen en de hoeveelheid van de zones. Dit maakt verschil in de botox kosten.

 

Een bekend A botox merk is Bocouture. De prijzen liggen normaal ongeveer rond dezelfde prijzen als de rest van de A merken. Echter is er nu een aanbieding waardoor de Bocouture kosten nu lager liggen. Een halve zone kost nu € 50,-. Bij een volledige zone betaal je € 85,- en voor twee zones betaal je € 170,-. Voor drie zones betaal je op het moment € 225,-. Per extra zone wordt de zone dus steeds iets goedkoper. Het is natuurlijk nog niet goedkoop maar mensen denken vaak dat het een stuk duurder is dan het daadwerkelijk is.

Comments are closed.