Bijzondere kralen voor een ketting

Zelf kettingen maken is een activiteit die in de lift zit. We leven dan ook in een tijd waar individuele expressie belangrijker dan ooit is. In een tijd waar de mogelijkheden ook groter zijn dan ooit voorheen. Het is nooit makkelijker geweest om die bijzondere ketting die je voor jezelf of voor een geliefde maakt te voorzien van bijzondere kralen. Heb je daarbij overigens al eens aan halfedelstenen kralen gedacht?

Halfedelstenen kralen

Een halfedelsteen is een benaming voor edelstenen die geen diamant, robijn, saffier of smaragd zijn. Het betekent echter niet dat deze edelstenen geen echte edelstenen zijn. Halfedelstenen is enkel en alleen maar een term die gebruikt wordt binnen de sector om een onderscheid te maken tussen beide soorten. Sterker zelfs: veel van de meest bijzondere kralen voor sieraden vallen onder de noemer halfedelstenen. Met hun grillige vormen en robuuste uiterlijk zijn het edelstenen die karakter uitstralen en een grote diversiteit in zich dragen. In een standaard assortiment halfedelstenen lijdt het dan ook geen twijfel dat je wel iets naar jouw smaak terug kunt vinden.

Types halfedelstenen

Zo zijn er Lava stenen die een grillige vorm hebben en de robuuste kracht van de natuur uitstralen. Perfect voor een stoere, bijzondere look. Kralen van koraal zijn van een bijzonder blauw die uitstekend past bij pastelkleuren en een gedistingeerde vibe geeft aan elke outfit. Kwarts is uitermate geschikt voor wie echt naar iets uniek op zoek is. Wat dacht je bijvoorbeeld van cherry kwarts dat wel van een andere planeet lijkt te komen? Agaat is een variëteit van kwarts waarmee je allemaal kanten uit kunt. Ovaal, munt, donut of nog een andere vorm: het kan allemaal en dat in de kleur die jij wenst. In de wereld van de halfedelstenen is het dan ook niet moeilijk om bijzondere kralen voor jouw sieraad terug te vinden. De echte vraag is: kan je wel kiezen?

Comments are closed.