Beglazingskit voor een goede blijvende afdichting tussen het glas en kozijn

Beglazingskit wordt gebruikt om een blijvende elastische afdichting te maken in het kozijn met enkel of dubbel en isolerend glas. Ook wordt deze kit gebruikt om een afdichting te maken bij de aansluitvoegen tussen kozijn vensterbank en gevel. Beglazingskit hecht heel goed op glas, beton metaal en kunststof. Beglazingskit moet een goede hechting hebben omdat de kit niet in mag zakken. Het is daarnaast ook belangrijk dat de kit overschilderbaar is.

Beglazingskit is verkrijgbaar in diverse kleuren

Wil je de beglazingskit gaan gebruiken maar voorkomen dat heel de ruit onder de kit komt te zitten? Gebruik dan voor je gaat kitten schilders tape. Plak deze op de ruit. Dit helpt trouwens ook goed om een mooie rechte kit rand te krijgen. Na het kitten haal je voorzichtig de schilders tape weer weg. Mocht er ondanks de schilders tape toch wat beglazingskit op de ruit zitten. Dit kun je het beste direct weghalen met een doekje. Voor dat je de beglazingskit gaat gebruiken moet je er wel voor zorgen dat de ondergrond war je wil gaan kitten schoon en droog is dit zorgt voor een betere hechting. Beglazingskit is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt deze kit in onder andere de kleuren bruin en wit kopen.

Beglazingskit is gemakkelijk overschilderbaar

Beglazingskit van QUOFi is heel gemakkelijk overschilderbaar. Dat betekent dat je de kit in dezelfde kleur kunt schilderen als de rest van je raam of deurkozijn. Dit zorgt ervoor dat je als eindresultaat een mooi geheel krijgt en dat je weinig meer kunt zien van de kitranden die je met behulp van een kitpistool en beglazingskit hebt gemaakt. Het belangrijkste is dat de beglazingskit ervoor zorgt dat je een hele goede en blijvende afdichting krijgt die tocht en waterdicht is en waar je heel wat jaren mee vooruit kan zonder dat je opnieuw de kit moet gaan vervangen.

Comments are closed.